Gépkocsi feljáró aszfaltozása.

Aszfaltozás kisebb felületeken (10m2-160m2) költséghatékony módszerekkel. Erős aszfaltfelületet építünk a legkisebb felületeken is. Budapesten aszfaltozás 48 órán belül. Gépkocsi feljáró aszfaltozása, udvar aszfaltozása elérhető árak és garanciával.

Készítsük el együtt!

Aszfalt olcsón

Gépkocsi feljáró aszfaltozása vagy garázs aszfaltozása, alacsony árakon végezzük.

Hideg aszfalt

Építsük meg együtt az aszfaltos burkolatodat. Egy igazán olcsó megoldást ajánlok neked az aszfalt burkolat elkészítéséhez.

Olcsó aszfalt burkolat, azonban nem tartósabb mint a keverőtelepen előállított forró aszfaltkeverék.

makadám aszfalt hun logó

Öntött aszfalt

Öntöttaszfalt, egy rendkívül magas bitumentartalmú aszfaltkeverék. Erős vízzáró hatású, forró, folyékony aszfalt építő anyag.

makadám aszfalt hun logó

Hengerelt aszfalt

Erős kötésű, különböző nagyságú, szemcséjű aszfalt keverék. Több fajtában és még több minőségben állítják elő az aszfaltkeverő üzemekben.

makadám aszfalt hun logó

Mart aszfalt

Az egyik legolcsóbb és legjobb útépítő anyag a mart aszfalt re-mix. Forró bitumenes itatást követően egy kiváló útépítő anyagot kapunk útépítéshez.

Kedveltebb aszfaltok

Lakossági megrendelőink az alábbi mennyiségben rendelik meg az aszfalt fajtákat. Pest megye aszfalt rendeléseit mutatom. Útépítés is szerepel a megrendelésekben. A munkálatok 100% -kimutatásban szerepelnek a táblázatban.

Hideg aszfaltból

Gépkocsi felhajtó aszfaltozása a legtöbb esetben indokolt lehet. Főkép abban az esetben, ha a feljáró:

 

Gépkocsi feljáró aszfaltozás több módon is kivitelezhető. Az egyik legolcsóbb ha Te mint megrendelő csak az aszfaltot rendeled meg. Zsákos kiszerelésben, 25 kg-50 kg zsákonkénti súllyal kell számolni. Azonban ha már megrendelted az aszfaltot, könnyen el is készítheted a munkálatokat.

Hozzávalók: útépítő lapát, aszfalt döngölő, aszfalt szintező, aszfalt terítő, lapvibró, zsákos aszfalt.

Magánszemélynek aszfalt

Aszfalt burkolattal látom el a megsérült, töredezett, repedezett udvarod. Erős és időtálló aszfalt burkolatokat építek. Több év multán is kiválóan fogja bírni a nagyobb terheléseket is. Amennyiben készítünk az aszfalt kopórétegnek egy beton aljzatot, úgy még a legnagyobb terhelést is elbírja. Nagyon jól takarítható, fagynak, melegnek, sózásnak ellenáll.

Udvar aszfaltozás lépései

Szaniszló Ferenc

Szaniszló Ferenc

Magas és Mély-Építés felsőfokon