KONTAKT

Magyarország egész területéről kérhetsz árajánlatot.

Mond el telefonban, hogy mi az elképzelésed aszfaltozással, útépítéssel kapcsolatosan, vagy kérj ajánlatot emal-ben. Leveledhez, akár fotót is csatolhatsz az aszfaltozandó területről.

Vedd figyelembe, hogy a legfontosabb szempont az elkészült aszfalt burkolat tartóssága, időtállósága. Csak minőségi aszfalt anyagból lehet tartós útburkolatot készíteni. Mivel minden elvégzett aszfalt, útépítés munkára, több éves garanciát biztosítok, így munkáim során, én is minőségi aszfaltkeveréket használok.

Felelősséggel tartozom feléd, és magam felé is az elkészült aszfalt minőségéért. Nem tudok és nem is akarok ideiglenes “JÓ LESZ AZ ODA” munkát végezni. Kérlek akkor keress ha tartós, jó minőségű utat szeretnél, amit még hosszú évek múltán sem kell újra javítgatni, vagy újra aszfaltoztatni.

Kapcsolat

Telephely

1134 Budapest, Szabolcs u. 1.

Telefonszám

06 (20) 472 26 20

Email cím

aszfaltmix@gmail.com

Országos útépítés

3.880,- Ft/m2

Aszfaltozás ára

ASZFALT VIDEÓ

Munkákról röviden.

Rövid videók az aszfalt munkálatokról. Ismerjétek meg az útépítés, aszfaltozás, aszfalt gyártás rövid pillanatait.

Útépítés

Videó lejátszása

Tipp útépítéshez

Útépítés során a kétoldali szegélykő támasz, nagyban megnöveli az elkészült útburkolat élettartamát. Aszfalt tömörítése erősebb, a kopóréteg sűrűbb kötésű, így a csapadék nem jut be az aszfalt szemcsék közé.

Aszfaltozás, parkoló

Videó lejátszása

Vízelvezetés

Abban az esetben ha az aszfaltozott területen nincs vízelvezető csatorna, felszíni vízelvezetést alkalmazzunk. Kétoldali (min. d = 2,4 % ) esést adjunk a felületnek. Ha szükséges nagyobb is lehet a lejtés.

KAPCSOLAT

Küldj üzenetet

Minden üzenetet megválaszolok. Írd le mi az elképzelés az útépítés vagy aszfaltozás területén,  és segítek a megvalósításában.