- mastic aszfalt, kis és nagy felületeken -

Öntöttaszfalt burkolat,
kiváló minőségben.

Öntött aszfalt beépítése

Öntött
aszfalt
burkolata

Az aszfaltanyagokat Budapesti ill. vidéki erre alkalmas, aszfaltkeverő telepeken, üzemekben állítják elő. Az aszfaltüzem központi egysége, alapgépe az aszfaltkeverő gép.

Aszfaltkeverő telepről a munkálatok helyszínére hőtartályban, úgynevezett “maxtikátor”-ban kerül kiszállításra. Ekkor az öntött aszfalt, 220-240 Celsius hőmérsékletű. Mivel a maxtikátor nem engedi kihűlni az aszfaltot így órák múltán is bedolgozható a benne lévő öntött aszfalt keveréke. Mivel nem hűl ki a többi aszfalttal ellentétben, így több egymástól távolabb lévő munkaterületre is ki lehet szállítani. Útközben nem károsodik az anyag összetétele, sűrűsége, így a legkiválóbb választás többek között a kátyúk eltüntetésére. Nem igényel nagy előkészületi munkálatokat a kátyúk betömése.

Öntött aszfalt bedolgozása a továbbiakban kézzel történik. Csapolást követően egy talicskában vagy vödörben a Mesterek keze alá öntjük a forró aszfaltot. Az öntött aszfaltot simítófa segítségével tükörsimára formáljuk. Majd, hengerlés és a keletkezett légbuborékok megszűntetése jön. Érdesítés és befejező munkálatokat követően kész az aszfaltburkolat.

1, betonalap, ferde meredekség >2%

2,alapozó

3, polimer bitumen, vízszigetelő membrán

4, öntöttaszfalt burkolat, ideális 3 cm

aszfaltozás öntött aszfaltból

Öntött aszfalt

Aszfaltkeverékek közül az öntött aszfalt tartalmazza a legtöbb bitument, ezzel is biztosítva a rendkívül erős kötését a talajhoz. Továbbá stabil vázat ad a mészkőliszt-coulé összetétel is. Ellenálló, vízhatlan, kifejezetten rugalmas szerkezetű, örök életű aszfaltburkolat. A betonfelületek tetejére a legjobb védőburkolat. A leghidegebb tél sem tudja kikezdeni tartósságát. Nagy előnye, hogy újrahasznosítható a felhasznált öntött aszfalt burkolata. A megrendelőtől visszavásároljuk az aszfaltot így pénzt takaríthat meg velünk.

Öntött aszfalt árak

Alapréteg

Vízzáró MA-04
3500 Forint
  •  

Erősített

Terhelhető MA-08
4500 Forint
  •  
Akciós

Extra

Fokozott Extra MA-11
5000 Forint
  •  

Az aszfaltozás ára tartalmazza az összes költséget!