Térkő Burkolás

Térkövezés Minőséggel

Térkövezés, esztétikus és időtálló burkolatok

Térkövezés kiváló minőségben

Közületeknek és Magánszemélyeknek....

 Nevem Tóth B. István, 43 éves burkolatépítő vagyok. Tanulmányaim befejeztével a családi vállalkozásban kezdtem el dolgos éveimet. Több szakágban dolgoztam míg végül a térkövezést választottam mint fő tevékenységi kört. Idestova 20 éve, hogy elkezdtem a térkő burkolást, és a munkával eltöltött évek alatt sikerült a szakma mesterfogásit megtanulnom.

 Ma már egy nagyszerű burkoló csapattal kiegészítve készítem a térkő munkálatokat.  Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. A munkálatokat nem kapkodjuk el. Az általunk készített térkő felületek, nem csak szépek, esztétikusak, hanem stabilak és jól terhelhetőek is.

 Térkövező munkálataink, Magyarország egész területén végezzük. Minden térkövezésre, minőségi garanciát vállalunk. Megrendelőink biztosítva vannak arról, hogy a legkisebb térkő burkolat is nagy figyelemmel, kiváló minőségben készül el.

cégvezető szakember, térkövezés és burkolás a tevékenysége.
Tel.: 06 (20) 9 109 109

Tóth István

Kiemelt figyelemmel készül

Minőségre kifejezetten nagy figyelmet fordítunk. Sokszor egészen nagy terhelés is előfordulhat térkő burkolatunk felületén. Előfordulhat olyan fokú terhelés, amire nem számított, nem számíthatott a megrendelő, ezért kiemelt figyelmet fordítunk munkánkra. Térkő burkolataink úgy vannak megtervezve, hogy gond nélkül kibírják az egészen extrém terheléseket is.

Térkövek minősége

Gondosan válasszunk térkövet....

 Térkő minősége nagyban meghatározza a burkolat élettartamát. Nem érdemes pénzt és időt pazarolni silány térkövekre. Gyenge minőségű építőanyagból még sosem készült első osztályú burkolat. Inkább válasszunk a megbízható minőségi térkő burkolatok közül, most akár kicsit magasabb áron is ha kell, mint, hogy később a burkolat javítására költsük időről-időre a többszörösét. Azonban, hiába költjük rá akkor már a többszörösét is, akkor is csak egy másod vagy harmad osztályú burkolat fogja csúfítani a környezetünket, az életterünket.

térkövek összetétele
térkövezés magasabb fokon
modern térkő mintázat
térkő minták

Térkövezés, térkő mintázatok

Térkövezzünk úgy ahogy senki más....

 Térkövezés burkolatának mintáját szeretné kitalálni? Szeretne egyedi burkolatot, amilyenről a szomszéd csak álmodozhat? Ha élénk fantáziája van, akkor a különböző színű és méretű térkövekből teljesen egyedi mintát is kitalálhat. Vagy a már jól bevált mintákat választaná? Akkor választhat a legismertebb térkő lerakás minták közül is. Nyilván függ a térkövek formájától és méretétől is, hogy a rakásminták közül melyeket választhatja térkő burkolata lerakásához.

 Térkövezés rakásminták között vannak egyszerűbbek, könnyebben lerakhatók és természetesen vannak bonyolultabb rakásminták is. Annál szebb egy minta minél összetettebb. Ez azonban azzal is jár, hogy nehezebb a lerakása, és több időbe telik az elkészítése. Nagyobb anyagi vonzattal járhat a térkövezés, viszont egy igazán egyedi burkolatot kapunk, ami dísze az életterünknek.

Térkövezés előnyei és hátrányai....

 Térkövezés az egyik legszebb burkolat, amit az udvarunkon el tudok képzelni. Több mint száz, szebbnél – szebb térkő burkolat közül választhatom ki a nekem leginkább megfelelőt.  A térkövezés egyetlen hátránya, hogy a burkolómunka, már mint a jól elvégzett burkolómunka, kissé időigényesebb. Térkő burkolat költsége is magasabb, mint a legtöbb burkolaté, viszont látványosabb, sokkal esztétikusabb is. Egy jól elkészített térkő felület a környezetünk dísze lehet. Egy jól megválasztott színkompozíció jó hatással van közérzetünkre is.  

Térkő burkolat továbbá: környezetbarát, térkő teljes mértékben sérülésmentesen felszedhető, újra és újra lerakhatjuk különböző helyeken. A térkő biztosítja a talaj levegőzését, és a vízháztartás utánpótlását, mivel a fugák között a víz könnyen elfolyik. A térkő még a Hold felszínéről is jól kivehető 🙂 és még folytathatnám Napestig a jó tulajdonságainak a sorolását….

Térkő előnyei

Térkő burkolat előnyeit nem lehet pár sorban leírni. Napestig lehet sorolni, hogy mennyivel jobban jár a megrendelő, amennyiben a térkő burkolatot választja. 

 • Hosszú élettartam
 • Télen nem csúszik
 • Nyáron nem süllyed
 • Megnöveli az ingatlan árát
 • Könnyen tisztítható

Térkő hátrányai

Míg a térkő előnyeit hosszasan lehetne sorolni, úgy a hátrányairól szinte két mondatnál többet nem tudok összeszedni. Szinte csak előnyei vannak inkább.

 • Hosszabb előkészület
 • Hosszabb munkamenet
 • Nagyobb gondozás
 • Karbantartás, impregnálás
 • Túlságosan szép.....

Mérjük fel együtt és készítsük el közösen térkő burkolatunkat....

Első lépésként számoljuk ki a területünk nagyságát, térkövezésre kijelölt terület hosszát, szélességét, kiugró részeit, különböző szakaszait, egyéb részeit Ha megvagyunk a méréssel:

térkőburkolat mérése

Térkövezés ára 2020 -év.

Térkövezést alacsony áron, garanciával készítünk.

Az egyik kiemelkedő költség az építőanyag ára. Térkő és ágyazó anyag, támfal és szegélykő beszerzésében segítünk.

Földmunkálatok

Térkő ágyazat készítése
Ft 3900 m2
 • Föld kiemelése
 • Térkő alapozás
 • Térkő ágyazat

Térkövezés

Térkő burkolat rakása
Ft 2900 m2
 • Térkő szintezés
 • Térkő burkolás
 • Térkő fugázás
Népszerű